Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 16:15

U ZADARSKOJ BOLNICI PREMINUO MIRKO MIOČIĆ

 Uza sve probleme, dobio je i upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, na Odsjeku za gastroenterologiju. 

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas kod Mostara poginulo je četvero studenata koji su pošli svojim domovima. Tragično stradali su iz Hrvatske, a ova vijest je potresla cijelu regiju

Studenti iz Hrvatske išli kući za blagdane pa automobilom sletjeli u Neretvu, stradali dva mladića i dvije djevojke. Večeras je vozilo izvučeno iz Neretve

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila petnaest minuta iza ponoći...

Jozo Kafadar (69) iz Viteza ubijen je danas poslije podne na obiteljskom imanju u selu Šušanj, na granici Zenice i Viteza.

Vlade Federacije Bosne i Hrecegovine i Republike Srpske u ponedjeljak su donijele odluke o proglašenju 20. svibnja danom žalos,ti zbog brojnih žrtava koje su odnijele višednevne katastrofalne poplave u Bosni i Hercegovini.

Donosimo ispovijest žene iz Splita, iz Hrvatske, a gotovo smo sigurni da je ovakvih šokantnih, nasilničkih priča u B i H još više, nažalost!

 

 

Tragedija u krugu napuštenog poduzeća SEP Nova, u mjestu Ričina-Posušje
Stranica 1 od 3

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top