Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) održalo je danas 18. sjednicu u Mostaru...

Danas je u Mostaru održana 18. sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora.

Izjava političkih direktora PIC-a u kojoj su izrazili koncert u Mostaru kao najveći problem u BiH ponajbolji je dokaz koliko je međunarodna zajednica zalutala u BiH i kako su se OHR, PIC, OSCE i sve ostale skraćenice, u potpunosti stavili u službu politike većinskog naroda i kako su oni u biti najveći uteg koji BiH vuče ka ponoru.

Pozivanje na vitalni nacionalni interes od strane Kluba Bošnjaka u Domu Naroda je krajnji vrh licemjernosti politike koja se tobože poziva na poštivanje ljudskih prava, a u biti želi dominirati nad drugima.

Umirovljeni general HVO-a i HV-a Zlatan Mijo Jelić poslao je pismo Predsjedništvu Hrvatskog narodnog sabora (HNS), koje ekskluzivno donosi portal Grude.com

Ne ljuti se narod na polugolu sekretaricu i masera što zloupotrebljavaju radno mjesto, nego što i oni nisu na njihovom mjestu.

 Ne vidimo razloga zašto se uopće pri Sudu u Haagu vrši žalbena rasprava herceg - bosanskoj Šestorci, kad su mediji u Sarajevu, zajedno sa svojim urednicima već presudili.

Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Vlade Federacije BiH na 92. sjednici održanoj 23. veljače 2017. godine donijela odluke o usvajanju dva programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih proračunom Federacije BiH za 2017. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica.

Stranica 1 od 22

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top