Usvajanje zakona o trošarinama je donesen isključivo kako bi se imala financijska garancija za dodatno kreditiranje kod međunarodnih monetarnih institucija, nikakvo ulaganje u cestogradnju. Dodatno kreditiranje je potrebno kako bi se kupio kakav takav socijalni mir do izbora i formiranja nove vlasti.

Na posljednjem sastanku stranačkih izaslanstava HDZ-a BiH i SNSD-a u ovoj godini zaključeno je da je "suradnja stranaka bila veoma uspješna, u kojoj nema ni jedan otvoreni problem".

Hrvatska turistička zajednica, u Londonu na World travel marketu, predstavila je novi promotivni spot. U njemu sudjeluje 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti.

Revizori pročešljali rad kolektivnog šefa država, a ono što su našli je za svaku osudu, Bože sačuvaj što rade?!

Jedan od bisera Bosne i Hercegovine zasigurno je Ramsko jezero smješteno u Općini Prozor-Rama. Jezero je nastalo kao rezultat potapanja korita rijeke Rame 1968. godine, a u iseljeničkom valu koji je nastao njenim potapanjem iselilo je oko 750 porodica.

Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora Božo Ljubić naglasio je kako ističe vrijeme do kojeg bi trebalo provesti izmjenu izbornog zakonodavstva sukladno odlukama Ustavnog suda, a u slučaju da pravovremeno ne budu usvojene izmjene izbornog zakonodavstva koje će jamčiti legitimno predstavljanje, Glavno vijeće će predložiti Predsjedništvu HNS-a sazivanje izvanrednog zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora.

Četvrtak, 20 Srpanj 2017 10:30

PRIOPĆENJE HRS : PARE NISU PROBLEM-PARA IMA!

Dok FUCZ troši milijune KM za potrebe provoda i namještenih natječaja, dok Vlada FBiH nenamjenski troši milijune namjenskih sredstava za potrebe zaštite i spašavanja, vladajuće strukture izjavljuju kako se „nema sredstava“ za adekvatniju opremu za vatrogasce i eventualne nabavke zrakoplova za gašenje požara.

Senat Sveučilišta u Mostaru na danas održanoj sjednici izabrao je prof. dr. sc. Zorana Tomića za rektora Sveučilišta u Mostaru. Druga kandidatkinja je bila prof. dr. sc. Snježana Rezić sa Fakulteta strojarstva i računarstva.

Stranica 1 od 23

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top