Srijeda, 22 Studeni 2017 13:35

RATKO MLADIĆ OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR!

Ratko Mladić osuđen na doživotnu kaznu! Kriv je za genocid u Srebrenici. Mladić je izricanje presude pratio iz pokrajnje prostorije pošto je iz sudnice izbačen jer je ometao postupak, javljaju svi svjetski i domaći mediji.

Mlada Mostaka Anamarija Martinović rodila je jednojajčane trojke, što prema liječnicima iz struke predstavlja pravu medicinsku senzaciju.

Dana 9. kolovoza (srijeda) 2017. godine, misom zadušnicom, u župnoj crkvi Kruševo, s početkom u 9 sati, polaganjem vijenaca na spomen obilježju hrvatskim braniteljima u Kruševu u 9:45 i polaganjem vijenaca na spomen obilježju u Kruševu. s početkom u 10 sati, obilježiti će se 25. godišnjica tragedije - ubojstva devetorice pripadnika HOS-a:

Udruge bivših pripadnika Hrvatskog vijeća obrane podnijele su Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske kaznenu prijavu protiv 16 bivših časnika Armije BiH zbog ratnih zločina počinjenih od lipnja 1992. do travnja 1994. nad bosanskohercegovačkim Hrvatima, objavljeno je ovih dana u hrvatskim medijima.

Vijeće branitelja  F BiH poklonilo se hrvatskim žrtvama Bugojna pod zastavom Armije BiH čiji su pripadnici odgovorni  za egzodus Hrvata iz ovog grada

Vozače u BiH od danas očekuju mnogo rigoroznije kazne za prekršaje u prometu.One koji za upravljač sjednu pod utjecajem alkohola, ne vežu pojas ili neadekvatno prevoze djecu, čekaju puno veće kazne nego do sada.

Privremeno je promijenjeno radno vrijeme graničnih prijelaza za pogranični promet: Vinica - Aržano Pazar, Subašići - Dvorine, Vaganj - Bili Brig i Zagrad - Pašin Potok

Sud BiH donio je odluku o ukidanju pritvora skupini bivših pripadnika Hrvatskog vijeća obrane (HVO) koji su uhićeni potkraj listopada pod sumnjom da su odgovorni za ratne zločine počinjene na području Bosanske Posavine.

Stranica 1 od 18

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top