Donosimo popis graničnih prijelaza i njihovu kategorizaciju nakon 1. srpnja 2013.godine, te Ugovor između Republike Hrvatske i B i H o graničnim prijelazima

Potpisivanjem ugovora između BiH i Hrvatske о graničnim prijelazima napokon je jasno i nedvosmisleno definirano preko kojih graničnih prijelaza ćemo moći vršiti prijelaz roba i putnika.

Naime, nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju 1. srpnja, 2013.godine, pooštrit će se granični režim te više nećemo moći u susjednu zemlju preko svih graničnih prijelaza preko kojih smo do sada putovali.

Hrvatska će početi primjenjivati shengenski sustav na svojim graničnim prijelazima, koji su podijeljeni na način - granični prijelazi za međunarodni cestovni promet putnika i roba, granični prijelazi za cestovni promet, granični prijelazi za željeznički promet, granični prijelazi za međunarodni cestovni promet putnika te stalni granični prijelazi za pogranični promet.

Donosimo popos graničnih prijelaza i njihovu kategorizaciju nakon 1. srpnja 2013.godine

Ugovor između Republike Hrvatske i B i H o graničnim prijelazima

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top