U Međugorju se sinoć dogodilo čudo: naime jedan Gospin kip u Vickinoj staroj obiteljskoj kući, koji je star 40 godina,je počeo svijetiliti.


U samo nekoliko minuta ta se vijest proširila čitavim Svetištem Kraljice Mira, tako da se ispred Vikicine kuće skupilo nekoliko tisuća vjernika, javlja Hercegovina.info
{youtube}-dpcgiq_U_g{/youtube}
"Gospin kameni kip star 40 godina počeo je svijetliti u staroj obiteljskoj kući vidjelice Vicke. Kip je svijetlio, obasjao je čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali sa najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svjetlost. Nego im na slici ispadne samo kip. Tisuće ljudi su u par minuta to saznali i počeli dolaziti. A i sada je ista situacija. Jednom riječju čudo, kameni kip star 40 godina počeo svijetliti." izjavio je za HERCEGOVINA.info Mateo Ivanković.

Foto: Mateo Ivanković/TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top