Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske prof. dr. Predrag Šustar razgovarao je sa studentima na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

 

 Ministar Šustar je istaknuo da su danas mogućnosti studentima puno veće nego prethodnim generacijama.

 „Vama ovdje su mogućnosti šire nego smo mi prije imali i maksimalno iskoristite mogućnosti koje vam se nude, idite na međunarodne razmjene, putujte, odite van ali nam se i vratite. Vi studenti zajedeno sa Sveučilištem imate ideje i smislite nešto da podignete svoj grad“, rekao je ministar Šustar.

 Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić je naglasila da Sveučilište ima pomoć od Republike Hrvatske i uz nastavnike iz Hrvatske kvaliteta nastave sigurno ostaje neupitna.

 Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić je naglasio da fakultet ima 18 studija i više od tri tisuće studenata.

 

Ovo je jezgro  i srce jednog identiteta, jednog naroda, ali isto tako ovo je fakultet koji je otvoren za sve i za različita promišljanja, za one koje žele stjecati vještine i znanje ka putu na svom uspjehu“, rekao je dekan Tomić.

 FOTO GALERIJA

Ministar Šustar je pozvao studente na Europske sveučilišne igre koje se održavaju u Hrvatskoj, a one povezuju  preko 300 sveučilišta i pet tisuća studenata.

 

Prije razgovora sa studentima ministar je održao radni sastanak s koordinacijom ministara obrazovanja koji rade po hrvatskom nastavnom planu i programu u Federaciji BiH, priopćeno je iz Ured za odnose s javnošću Filozofskog  fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top