Privremeno je promijenjeno radno vrijeme graničnih prijelaza za pogranični promet: Vinica - Aržano Pazar, Subašići - Dvorine, Vaganj - Bili Brig i Zagrad - Pašin Potok

Na sjednici Mješovitog povjerenstva za praćenje provedbe Ugovora između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima 29. 11. 2016. donesene su odluke o promjeni radnog vremena i privremenom međunarodnom prometu putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet.

S tim u vezi, Granična policija BiH obavještava javnost da je odlukom Mješovitog povjerenstva za praćenje provedbe Ugovora između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima 29. 11. 2016. odobren privremeni međunarodni promet putnika preko graničnih prijelaza za pogranični promet Kozarska Dubica - Hrvatska Dubica i Gabela - Gabela Polje I u trajanju tri mjeseca od stupanja odluke na snagu, odnosno do naredne sjednice Povjerenstva.

Privremeno je promijenjeno radno vrijeme graničnih prijelaza za pogranični promet: Vinica - Aržano Pazar, Subašići - Dvorine, Vaganj - Bili Brig i Zagrad - Pašin Potok. Naredna tri mjeseca prijelazi će raditi 24 sata, priopćenje je iz Granične policije B i H.

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top