EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE...U subotu uvečer, u Sportskoj dvorani u Sanskom Mostu održano je Državno prvenstvo u bodybuildingu.

Nastupilo je oko 40 natjecatelja iz cijele BiH,  u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

{youtube}pwdYwpM-qps{/youtube}

Prvi put na ovom natjecanju nastupili su i članovi nedavno osnovanog  Bodyfitness kluba Adonis iz Tomislavgrada. Iz ovoga kluba u natjecanju su sudjelovali: Josip Kovačević (kategorija atletic fitness), Petar Parlov (kategorija bodyclassic) i Tomislav Damjanović (kategorija juniori od 75 kg).

U jakoj konkurenciji, članovi duvanjskog kluba Adonis ostvarili su jako dobre rezultate: Josip Kovačević osvojio je drugo mjesto u svojoj kategoriji, Petar Parlov bio je četvrti, a Tomislav Damjanović je osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji. Tomislav Damjanović je, inače, iz Mostara, ali nastupa za Adonis.

Naslov prvaka B i H osvojio je Adnan Gosto iz Mostara, u kategoriji do 90 kg, ali je i obranio naslov najboljeg u apsolutnoj kategoriji. Na najvišem postolju završio je još jedan Mostarac, Gostin kolega i prijatelj Leo Zovko koji je po prvi put nastupio u body classicu i odmah osvojio zlato.

Zahvaljujući pobjedama u Sanskom Mostu, Gosto i Zovko osigurali su nastup na Balkanskom prvenstvu koje će se 6. i 8. svibnja, 2013. održati u Tuzli. Prema riječima organizatora ovoga zanimljivog prvenstva, ovo je bilo jedno od najjačih Državnih natjecanja ikada održanih.

Čestitamo članovima  Bodyfitness kluba Adonis iz Tomislavgrada i želimo im puno uspjeha u daljnjim natjecanjima!

Tekst i foto: www.tomislavnews.com

 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top