Naravno da je iz Tomislavgrada, pa gdje bi drugo bile lijepe djevojke! Čestitamo, draga Marijana!Na programu posljednjeg dana 16.po redu Međunarodnog sajam gospodarstva našla se i tradicionalna plesna revija za najmlađe, gdje je glavnom pozornicom prodefiliralo više od 500 plesača iz Bosne i Hercegovine.Svoja plesna kao i pjevačka umijeća pokazali su članovi Mostarskih mažoretkinja, mažoretkinja Širokoga brijega i Kiseljaka, plesači i plesačice MOstars, Eriga,ŠPK Zrinjski, Prodanca,Bdanca, PS Flasha, a zapjevale su nam i finalistice ovogodišnjih malih Melodija Mostara.

Nakon skoro četverosatnog plesnog programa, glavnom pozornicom Mostarskoga sajma, manekenke modne agencije Gloss, prezentirale su najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2013.g. modnog brenda P...S...fashion, i modnog dvojca NIA iz Mostara. Djevojke su uz najnovije modne trencove pokazale i predine frizure FS Keratin iz Mostara a za besprijekornu šminku zadužena je bila vizažistica Marija Mikulić.

Kako je svake godine, posljednji dan na sajmu rezerviran i za Izbor Miss sajma, ove godine smo također uz pomoć modne agencije Estera, imali 10 natjecateljica, koje su se borile za ovu laskavu titulu.

No, na žalost pobijediti može samo jedna, a ove godine ta je čast pripala Marijani Radoš, maturantici Srednje strukovne škole iz Tomislavgrada, dok su prva i druga pratilja Dragana Milošević i Ajla Hadžić.

Da bi djevojke spremno i besprijekorno izašle na pozornicu pobrinule su se i vizažistice kozmetičke kuće Deborah, koje su ujedno i svim prisutnim prezentirale nove trendove šminkanja sa potpisom ove kuće.

Na programu događanja vezanih za ovu vrlo važnu manifestaciju u gradu na Neretvi je i posljednji After Fair Party koji je na programu bio u clubu Golden.

(bljesak.info)/www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top