Nova žrtva zbog nemara nadležnih institucija . Nažalost, juče se u Bosanskom Grahovu desilo ono čega sam se plašio i na šta sam odavno upozoravao.

Dana, 27.03.2017. godine u 17,25 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je oko 16,30 sati NN osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u Ulici Zgona, Livno, vlasništvo B. K. rođene 1961. godine u Livnu, te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema B. K. koja se nalazila u dvorištu.

Naoružana grupa izvršila je pljačku banke “INTESA” u Drvaru jutros oko 7.00 sati...

Danas, u 12.30 sati, spasilačke ekipe GSSuBiH su locirale beživotno tijelo nestalog Boška Milanovića u vodi drenažnog kanala bazena Lipa.

Ovom prilikom skrećemo pozormost građanima pogotovo djelatnicima ugostiteljskih objekata i trgovačkih radnji...

Dana 5.8.2016. godine izvršeno je kazneno djelo Teške krađe iz čl.287. KZ FBiH provalom u obiteljsku kuću u Livnu, vlasništvo zlatara Miroslava Popovića. Prilikom provale otuđen je obiteljski zlatni i srebrni nakit, te pričinjena materijalna šteta od cca 200.000,00 KM.

Tom prilikom suvozačica u m/v "Peugeot" K.R. rođena 1995. godine u Livnu, smrtno je stradala, dok je V. D. zadobila teške tjelesne ozljedte, te je prevezena u KBC "Firule"  Split...

Tijelo smrtno stradalog je prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija

Stranica 1 od 5

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top