Zadnje činovanje i promicanje policijskih službenika Hercegbosanske županije učinjeno je prije pet godina čime je Sindikat djelatnika MUP-a te županije izrazio svoje nezadovoljstvo.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić danas je u radnu posjetu primio Federalnog ministra pravde, Matu Jozića. Sastanku su nazočili i ministar unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, Darinko Mihaljević i savjetnik ministra Jozića, Ivan Ćosić.

Jučer je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije održan sastanak kojem su nazočili Njezina Ekscelencija, izvanredna i opunomoćena Veleposlanica Republike Indonezije u Bosni i Hercegovini, gđa. Amelia Achmad Yani sa savjetnikom za ekonomska pitanja Veleposlanstva gdinom Rachy Rachmatom i predstavnicima indonezijskih medija, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije gdin. Ivan Jozić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije gdin. Ivica Brešić kao i predstavnik Bosna Bank Internationala, gdin. Mirza Vejzagić.

Danas je obilježen Dan općine Livno na koji se slavi prvi pisani spomen grada Livna u Povelji kneza Mutimira iz 892. godine. U povodu proslave 1125. obljetnice prvog pisanog spominjanja Livna i livanjskog kraja održana ja danas Svečana sjednica Općinskog vijeća Livna.

Na danas održanoj sjednici Vlada Hercegbosanske županije donijela je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2017. – 2018. godinu u ukupnom iznosu od 450.000,00 KM sukladno podatcima o broju učenika koji koriste prijevoz dobivenim od strane srednjih škola Hercegbosanske županije.

Jakov Perković, predsjednik Hrvatske liste za Livno i vijećnik u Općinskom vijeću Livno, danas je održao press konferenciju u Livnu na temu: "Zataškavanje istrage oko nestanka arhive HVO-a i drugih kaznenih djela", s koje objavljujemo priopćenje i fotografije

Na danas održanoj sjednici Vlada Hercegbosanske županije donijela je odluke o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjeni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva pravosuđa i uprave Hercegbosanske županije i na Pravilnik o izmjeni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu, načinu rada i sistematizaciji radnih mjesta Službe za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije.

Podsjetimo, nadgrobni spomenik u Zagoričanima išaran je zelenim sprejem s ispisanim nazivom stranke bošnjačkog naroda, SDA, a spomen ploča u Čelebiću potpuno je razbijena

Stranica 1 od 31

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top