Na drugoj utrci državnog prvenstva BiH u maratonu koja je vožena u nacionalom parku Kozara titulom državnog prvaka u juniorskoj kategoriji okitio se Ivan Deronja.

U petak, 2. prosinca 2016. godine u Livnu održano je sportsko natjecanje učenika osnovnih škola Hercegbosanske županije koje je organiziralo Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa.

Filip Hrgović nije se uspio plasirali u finale olimpijskog turnira, izgubio je na bodove od Francuza Tonyja Yoke.

Jedan od povoda prijema mladog Filipa i njegovog oca Mirka Mihaljevića za vrijeme kratkog boravka u rodnom Livnu je i osvojena titula najboljeg bacača kugle na natjecanju američkih sveučilišta

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju održan „Božićni mini basket festival, Posušje 2015.“, a pobijedile su košarkašice ŽKK „Tomislav“ iz Tomislavgrada, čestitamo!

U petak (4. prosinca, 2015.) je u Gradskoj sportskoj dvorani u Tomislavgradu održano natjecanje učenika srednjih škola s područja Hercegbosanske županije. Evo rezultata:

U petak, 27. studenog 2015. godine u Livnu održano je sportsko natjecanje osnovnih škola Hercegbosanske županije koje je organiziralo Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa.

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije  i ove godine organizira sportsko natjecanje osnovnih škola s područja županije.

Stranica 1 od 7

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top