Tehničke pripreme za prekategorizaciju Graničnog prijelaza Vaganj ulaze u završnu fazu koje će omogućiti da ovaj granični prijelaz bude međunarodni granični prijelaz za prijevoz putnika.

Ambulanta u Bosanskom Grahovu od danas ima stalnog doktora koji će biti svaki radni da u ambulanti od 7 do 15 sati.

Od 24. do 26. studenoga 2017. godine  u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja, odnosno njene Komisije za potrage i lavine održan je trening potražnih pasa na lokacijama Malačka i vojna baza Divulje.

Dana, 08.10.2017., u Glamoču je održana 1. redovita Izborna skupština Udruge branitelja Domovinskog rata HVO-a, podružnice Glamoč, na kojoj je izabrano novo vodstvo Udruge.

Federalni Zavod za zapošljavanje u 2017. godini pokrenuo je realizaciju Programa pripreme za rad – obukom do uposlenja.

U povodu blagdana sv. Mihovila – zaštitnika policije danas je u Livnu održana središnja proslava  blagdana sv. Mihovila – Dana policije koju su zajednički organizirali županijski MUP-ovi: Hercegbosanske Zapadnohercegovačke, Hercegovačkoneretvanske, Srednobosanske i Posavske županije, a sve pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Pod pokroviteljstvom HNS-a BiH u petak, 29. rujna u Livnu bit će održana središnja proslava svetog Mihovila – Dana policije koju zajednički organiziraju županijiski MUP- ovi.

U povodu 23. rujna Dana hrvatskih branitelja općine Livno u subotu je održana svečanost na kojoj su uručeni ključevi 15 stanova obiteljima poginulih hrvatskih branitelja na prvoj crti bojišnice koje su dobile rješenje za stan u zgradi za branitelje u Livnu.

Stranica 1 od 53

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top