Već duže se vrijeme planira adaptirati, a nekad se razmišljalo i o proširenju župne crkve u Livnu.

Obavještavaju se stranke da će Županijski sud u Livnu koristiti kolektivni godišnji odmor u vremenu od 18.07.2016. pa do 19.08.2016. godine.

Profesora dr.sc. Izeta Hozu, koji je rođen i odrastao u Livnu, znanstvenik je i vrhunski liječnik, mnogi ga poznaju jer godinama radi u KBC u Splitu, a ove godine je predložen i za nagradu grada Splita. Vrijedi čuti vrlo zanimljiv razgovor  s dr. Hozom...

Legenda kaže da se Mostarac razbolio u Trebinju, liječio u Sarajevu, a na kontrolu otišao u Banja Luku. Priča se i da je trudnica koja je slomila nogu u Mostaru, primljena u bolnicu, iako nije imala markice u knjižici.

Njemačko-francuska televizija Arte TV snimila je emisiju o kojoj je prikazan pomalo neobičan suživot ‚Vukova‘ i konja – o tomu kako  motoristi iz MK "Vukovi" iz Livna skrbe o divljim konjima. Divota, pogledajte!
{youtube}U9MPVq_8EQE{/youtube}

 

Nemoš' bit pametan. Čuj, ovaj naš neindustrijski kraj - zatrovan! Prosto da čovjek ne povjeruje.

Na  temelju  Odluke  o  odobravanju  raspisivanja  javnog  poziva  za  zakup  poslovnog prostora za potrebe Vlade Hercegbosanske županije broj...

Odlično snimljen Video o plemenitim životinjama i humanim ljudima, tu, pored nas! Gledajte i uživajte!

Stranica 1 od 4

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top