Sinoć, 03.05.2014. godine, u 20,10 sati, dogodila se prometna nesreća na magistralnom putu M -16, Kupres - Šujica, na lokalitetu Poganac-Kupres, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala,  tri  osobe su povrijeđene i pričinjena veća materijalna šteta.


Sudionici prometne nesreće su: P. P. rođen 1952. godine u Tomislavgradu, gdje je i nastanjen, upravljao je motornim vozilom marke "Audi" reg. ozn. 641 J 881, isti je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, koje su mu sanirane u DZ Kupres. 
A. B. rođen 1994. godine u Bugojnu, nastanjen u D. Vakufu, koji je upravljao motornim vozilom marke VW " Combi" reg. oznaka M08 A 148, istom je ukazana liječnika pomoć u DZ Kupres, nakon čega je prevezen u DZ Bugojno, a suvozač u motornom vozili VW "Combi"  N.O. rođen 1972. godine u Glamoču, nastanjen u D. Vakufu, je uslijed zadobivenih povreda na mjestu događaja preminuo, dok je suputnik u motornom vozilu VW "Combi"  E. B. rođen 1957. godine u D. Vakufu, zadobio lakše tjelesne ozljede,  te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ u Kupresu prevezen u DZ u Bogojnu.

Očevid na mjestu događaja obavili su Županijski tužitelj HBŽ i djelatnici PU Tomislavgrad, nakon čega je tijelo smrtno stradalog  N.O. prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija, priopćeno je iz MUP HBŽ.
TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top