Danas, 12.02.2013 godine, u  10.20 sati , na magistralnom putu M-16 Šujica-Kupres, dogodila se prometna nezgoda s većom materijalnom štetom i više povrijeđenih osoba.

 

Među povrijeđenima je 15 članova Plesne škole Paganini iz Livana, koji su zadobili lakše tjelesne ozljede, dok je voditelj Škole teže povrijeđen, ali je izvan životne opasnosti i zadržan je u Županijskoj bolnici u Livnu, potvrdio nam je glasnogovornik MUP-a HBŽ, Ivica Vrdoljak.

Članovi Plesne škole Paganini iz Livna putovali su u Sarajevo, gdje su večeras trebali nastupati.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, te tom prilikom utvrdili da su u prometnoj nezgodi sudjelovali autobus marke "Isuzi" reg. oznaka A 34 J 851 kojim je upravljao J.S. i teretno motorno vozilo marke "Mercedes" reg. oznaka 772 A 305,tom prilikom  veći broj osoba iz autobusa  je zadobio  tjelesne  ozljede, nakon čega su prevezene u Dom zdravlja u Livnu i Tomislavgradu, gdje im je ukazana liječnička pomoć.

Daljnji operativni rad je u tijeku,a uzroci prometne nezgode se istražuju.

TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top