TKO JE BIO NAJUSPJEŠNIJI POLITIČAR NA PODRUČJU OPĆINE TOMISLAVGRAD U 2017. GODINI?
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Dana, 27.03.2017. godine u 17,25 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je oko 16,30 sati NN osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u Ulici Zgona, Livno, vlasništvo B. K. rođene 1961. godine u Livnu, te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema B. K. koja se nalazila u dvorištu.Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena i izvan dvorišta dva kamena. Operativnim radom na terenu pronađena je osoba F. K. rođen 1991. godine u Livnu, te sprovedena u PP Livno, nakon čega je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD " Ugrožavanje sigurnosti " iz čl. 183 KZ F BIH. Dalnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP HBŽ.

Kasnije se doznalo da je napadnuta Borjana Krišto, što je i ona potvrdila u izjavi za Avaz.ba

 

BORJANA KRIŠTO : NAPAD JE IZVELA NAHUŠKANA OSOBA, OVO JE POLITIČKI ATAK!

Zamjenica predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto potvrdila je za Avaz.ba da je jučer kamenovana ispred obiteljske kuće u Livnu.

- Bavila sam se cvijećem u dvorištu koje mi je cvjećarka trebala zasaditi i naišao je čovjek koji je iznio puno bijesa. To je mlada osoba koju ja nikada nisam vidjela. Ja kao politička osoba svjesna sam da sam im prijetnja na razne načine, ali da to ide dotle da vrijeđa, uzima stijene i baca...Nisam se uplašila. Uzdignute glave ću hodati, ne bojim se. Ali, me je strah za društvo. Zamislite da vam neko dođe kamenjem gađati susjeda ili bilo koga u okruženje, pogledajte gdje smo došli - kazala je Krišto.

Nakon napada, Krišto je rekla da odgovornost djelimično snose mediji koji su, kako je rekla, ovih dana huškali javnost protiv nje zbog podjele sredstava.

- To su isključivo laži, obmane javnosti i politikanstvo, ali samo na obraz njima, od medija do pojedinaca kako se ponašaju. Ja svakoga mogu pogledati u oči, a ne znam da li mene mogu pogledati - kazala je Krišto.

Podsjetimo, velika bura u javnosti digla se nakon što je objavljeno da je Udruga Hrvatska žena Livno samo prošle godine inkasirala 100.000 KM od Vijeća ministara, a na čelu Udruge je Tihana Krželj, nevjesta Borjane Krišto (djevojački Krželj).

Postoje li nešto što se treba provjeriti, istinito objaviti, ali izgleda da ne - kazala je ona.

Ona je dodala da je ovo politički napada, ali od strane osobe koja se ni sa čim ne bavi.

- Oni su nahuškani kao mlade osobe. Odgajaju se u mržnji i kako će se drugačije ponašati. Nažalost, žao mi je njih - kazala je Krišto za Avaz.ba.

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top