U zgradi Vlade Hercegbosanske županije jučer 13. lipnja održana je radionica pod nazivom „Strateško planiranje“ s posebnim naglaskom na Strategiju razvoja Hercegbosanske županije 2016-2020.

Nazočnim je predstavljen Zakon o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem u Federaciji BiH, osnovni pojmovi i definicije Strateškog planiranja kao i temeljni koraci. Također, dan je uvid i u dokumente Strategija,  Metodologija te povezanost s financijskim planiranjem, provedbom, nadzorom i revizijom. Nazočni su upoznati i s Akcijskim planom provedbe.

Kroz praktični rad i vježbe iz županijske Strategije nazočni na radionici prošli su i kroz uobičajene tehnike i alate za izradu i provedbu Strateških dokumenata.  

Obuku je održala Ivana Mišković, Koordinatorica za provedbu Strategije Hercegbosanske županije 2016.-2020, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

www.tomislavnews.com

 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top