Mreža Vijeća učenika Hercegbosanske županije, krovna organizacija za srednjoškolce u Hercegbosanskoj županiji, održala je trening za 16 predstavnika Vijeća učenika osam srednjih škola županije, od 27. do 28. listopada u hotelu ,,Dinara" u Livnu.

 

,,Ovo je moj prvi trening mreVUŽ-a, drago mi je što sam se bolje upoznala s radom Mreže i njezinim aktivnostima. Ovaj me trening motivirao da postanem aktivnija i da se više zalažem za Mrežu. Imala sam priliku upoznati nove osobe s kojima ću od sada intenzivno surađivati.“, rekla je Žana Miloloža, novoizabrana predsjednica Mreže Vijeća učenika Hercegbosanske županije.

„Kroz ovaj trening naučili smo korisne stvari o timskome radu, rješavanju problema te odlikama liderstva, koje će nam pomoći u daljnjoj suradnji i uspješnom provođenju akcija naše Mreže u školskoj 2017./2018. godini.“, zaključio je PR Mreže Jozo Zrno.

 

 

U Livnu, 28. listopada 2017. god.

 

PR mreVUŽ-a HBŽ

Jozo Zrno

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top