Dragi naši, s Adventom nam je stigao i snijeg i pravi blagdanski ugođaj. Radi hladnoće defile se neće održati. Presijecanje vrpce za svečano otvorenje bit će u 18.20 sati, kada će naše “Mostarske mažoretkinje” i “Puhački orkestar” nastupiti na Adventu s početkom u 18.30 sati.

U povodu obilježavanja Dana Europe, dana kada je predstavljena Schumanova deklaracija kojom su stvoreni preduvjeti za prvu u nizu nadnacionalnih europskih integracija iz kojih je nastala današnja Europska unija, Centar za politološka istraživanja Filozofskog fakulteta (CPIFF) organizira susret o temi “Religijsko i nacionalno, vjerske zajednice i nacionalizam”.

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je, 21. i 22. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH.

Ukratko? Ne može. Ali može najkraće moguće. Hercegovci su vam krojitelji Ustava RH, pjevači koji nastupaju na Eurosongu, nogometni treneri...

Utorak, 15 Studeni 2016 18:08

OŽENIO SE PERO GUDELJ : CVATI RUŽO MOJA!

Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj ponovno se oženio.

Brojne skupine vjernike iz udaljenijih krajeva danas su već pješice krenule u najveće nemarijansko svetište u našoj zemlji.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske prof. dr. Predrag Šustar razgovarao je sa studentima na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

U četvrtak, 17. ožujka 2016. u Biskupskom ordinarijatu u Mostaru biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine započeli su svoje 66. redovito zasjedanje koje će završiti svečanim Euharistijskim slavljem u katedrali Marije Majke Crkve uoči svetkovine sv. Josipa, zaštitnika Mostarsko-duvanjske biskupije, u petak 18. ožujka u 18 sati.

Stranica 1 od 11

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top