Marinov otac Zdenko vrlo emotivno je doživio doček u Međugorju: "Bilo je emotivno, suze su mi potekle kao i velikom broju ljudi ovde. Mislim da je Marin donio svima nama malo zadovoljstva koje nam je tako potrebno", kazao je Zdenko Čilić.

Nedjelja, 15. lipnja povijesni je dan za rukomet u Bosni i Hercegovini! Bh. reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine!

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Argentine sa 1:2 u prvom meču grupe F Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Dogovoren je i bogati nagradni fond zahvaljujući našim sponzorima Meggle, Violeta i Eronet.

Vatromet u središtu Tomislavgrada, odmah nakon utakmice!

Nogometna reprezentacija BiH odigrala je pretposljenju preostalu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Debakl Hrvatske

Srijeda, 28 Kolovoz 2013 21:45

Tomislavgrad Open 2013

Gradska sportska dvorana, u suradnji s Body-fitness klubom Adonis iz Tomislavgrada, a uz potporu Bodybuilding saveza Bosne i Hercegovine, organizira natjecanje u body building-u i fitness-u u Tomislavgradu 28.rujna, 2013 godine.

Na utrci je, pod pokroviteljstvom Eco-sela Grabovica, po prvi put sudjelovao i Duvnjak Ivan Ćurić.

Stranica 1 od 3

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top