O Nama

O nama

 

Dobar vam dan, dragi čitatelji, dragi posjetitelji , našega novog Portala www.tomislavnews.com

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je novi duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja.

Onima koji žive u Tomislavgradu ili bilo gdje na kugli zemaljskoj, a vezani su za ovaj kraj, za njegove ljude, prirodne ljepote, znamenitosti. Onima koji ih gledaju svaki dan i onima kojima žive u sjećanju, u uspomenama. I naravno, portal je namijenjen svima koji žele znati više o zbivanjima u duvanjskom kraju, u Hercegbosanskoj županiji, u B i H, ali i aktualne i zanimljive teme iz cijeloga svijeta.

Tomislavnews želi biti most između Duvnjaka u zavičaju i onih rasutih po cijelome svijetu, zato ćemo često pisati i o našim ljudima koji žive i rade u iseljeništvu, posebice onim čestitim i uspješnim, a takvih je mnogo. Promicat ćemo pozitivne vrijednosti  pravodobnim,  a istinitim, argumentiranim i objektivnim informacijama, iz svih oblasti života.

Isto tako ćemo argumentirano ukazivati i na sve negativne pojave, s jedinom nakanom da ih bude što manje, da se ne ponavljaju!

Na našem portalu, dragi posjetitelji, možete gledati lijepe fotografije, video uratke i  filmske isječke snimljene u Tomislavgradu, ali i šire.

Pratit ćemo i dnevna, ali i noćna događanja u našem kraju. Prednost će imati lijepe vijesti, ali ćemo objavljivati, kao opomenu, i one neželjene-u crnoj kronici.

Povremeno ćemo donositi tekstove i fotografije iz, uglavnom,  duvanjske prošlosti , svojevrsni vremeplov.

Objavljivat ćemo ankete i njihove rezultate, imati nagradne igre za čitatelje, i još svašta nešto, čime ćemo vas,  povremeno, samo ugodno, iznenađivati!

Očekujemo i vaša javljanja, pohvale, kritike, prijedloge, priloga, riječi-tekstove, pozivamo na suradnju i na POSJETU, zato neka www.tomislavnews.com od sada bude Portal koji ćete staviti u svoje favorite, redovito čitati i preporučiti svojim prijateljima!

Kontaktirati nas možete i na mail: info@tomislavnews.com i na broj tel.: 0038763278377

Mi vjerujemo vama, vi imajte povjerenja u nas!

Uredništvo www.tomislavnews.com