Poraz od Austrije bio je previše za Zdravka Mamića koji je nakon utakmice dao otkaz Kruni Jurčiću po treći put! Momčad preuzimaju Zoran Mamić i Damir Krznar


Kruno Jurčić dobio je otkaz na klupi Dinama! Izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću poraz od bečke Austrije na Maksimiru bila je kap koja mu je prelila čašu te je odlučio po treći put raskinuti suradnju s trenerom Krunom Jurčićem!
Mamić je nakon utakmice ekspresno najavio izvanrednu press konferenciju te je dao naslutiti Jurčićev otkaz, koji se i dogodio. Momčad će privremeno preuzeti Damir Krznar i Zoran Mamić.

- Garantiram da ćemo pobijediti u Beču. Ne znam hoćemo li proći, ali dobit ćemo utakmicu. Da bismo u tome uspjeli, potreban je šok, a za to treba smijeniti trenera - rekao je Zdravko Mamić nepunih sat vremena nakon poraza od bečke Austrije.

Kruno Jurčić u ruke je dobio skupocjenu igračku, momčad pojačanu Soudanijem, Fernandesom, Pintom... Jedini cilj bio je ponovni ulazak u Ligu prvaka, no Dinamo je u najvažnijoj utakmici sezone odigrao katastrofalno.

- Kruno nije promijenio svoj način komunikacije s ljudima u klubu i zato je dobio otkaz - objasnio je Zdravko.

S trenerom kojeg je triput dovodio na klupu Dinama i triput je s nje tjerao, rastao se uz poljupce, bez teških riječi.

- U četvrtak ujutro trening će voditi Krznar i Zoki Mamić. Njih će dvojica voditi momčadi i protiv Slaven Belupa te u uzvratu protiv Austrije. Nakon toga? Ne znam. Neka nam Bog pomogne... - kazao je Mamić.(24 sata)TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top