Iz Antalyje, preko Istanbula, pa dalje do londonskog Gattwicka doći će oko 14 sati, tamo ga čekaju već Marin Brbić i Goran Vučević,

Mario Pašalić odletio je jutros iz Antalyje, s priprema Hajduka za - London. U tijeku su pregovori da potpiše za Chelsea, ugovor težak oko tri milijuna eura odštete za Hajduk, mada se kombinira i barata na licu mjesta u Londonu i s interesom klubova Tottenham i Liverpool.

Iz Antalyje, preko Istanbula, pa dalje do londonskog Gattwicka doći će oko 14 sati, tamo ga čekaju već Marin Brbić i Goran Vučević, predsjednik i sportski direktor Hajduka, te predstavnici Chelseaja, pa odlaze u klub Chelsea, kako se saznaje, na pregovore.

Očekuje se da će Pašalića pozdraviti i trener Jose Mourinho, uz nadu da će pregovori biti uspješni.


SINOĆ

I Chelsea je u utrci za Marijom Pašalićem, a Hajduk je spreman okrenuti se ka Engleskoj nakon što nije dobio zadovoljavajuću ponudu od Lazija.

Nakon Milana (stativa!), a između Lazija i Napolija u Hajduku smatraju da bi od Chelseaja mogli dobiti i do tri milijuna eura!

Pa bi predsjednik Hajduka Marin Brbić i zastupnik Pašalića Ivica Lončar već sutra trebali poletjeti za – London! Tamo ih čeka Chelsea, vrata Stamford Bridgea je navodno otvorio talijanski menadžer Luigi Pastorello.

Još jučer popodne činilo se da je sve na putu konačnog dogovora sa Lazijom i da je "agreement" postignut na razini od 2,4 milijuna eura ukupnog posla, a da sve prati Napoli...

Ali, sudeći po indiskrecijama doista je moguć obrat sve do – Engleske! Nema druge nego čekati i vidjeti koja će se opcija pokazati dobitnom za Hajduk, a vijest
i odjednom sugeriraju – Chelsea!
Sretno Mario, ma gdje bio i za koga igrao!

Slobodna Dalmacija/TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top