Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana, poručila je Nives


Nives Celzijus će u svojstvu VIP gosta danas nazočiti svečanoj inauguraciji novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

- Zahvaljujem predsjednici na njezinom pozivu kojim me je polaskala i doista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću osobno svjedočiti jednom povijesnom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovjednica. Prvi put imamo predsjednicu i time se može pohvaliti jako malo zemalja u svijetu. Po ideji mojeg kreativnog tima, gospođi Grabar Kitarović sam snimila i obradu pjesme „Kolinda“ iz 1967. po kojoj je naša predsjednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsjednica djeluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana, poručila je Nives.
{youtube}DdSiLHQ3vy4{/youtube}

Večernji list/TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top