Veliki poklon svim kršćanim, katolicima diljem svijeta. Naime. National Geographic učinio je predivnu stvar i time odao priznanje našoj vjeri, Djevici Mariji baš onako kako to i zaslužuje.

Proglasio je Blaženu Djevicu Mariju ‘najmoćnijom’ ženom svijeta.

Na naslovnici gigantskog časopisa koja će tek izaći za mjesec prosinac objavio je sliku Djevice Marije proglašivši ju najmoćnijom na svijetu jasno dajući do znanja da je prepoznao nježnu snagu Isusove majke, a što je oduševilo cijeli kršćanski svijet.

Iako tiskano izdanje tek slijedi ovih dana dostupno je online i možete ga vidjeti OVDJE , gdje su prekrasne fotografije Marijinskih svetišta i Gospinih kipova i iz B i H!

National Geographic svakog mjeseca čita u prosjeku 6, 4 milijuna ljudi a priča o Djevici Mariji je najiščekivanija ove godine 

‘Ovo je čudo’ zaključili su oduševljeni vjernici diljem svijeta koji se nisu nadali ovako eksplozivnom objavljivanju prave istine o nebeskoj Majci čitavom svijetu.

sobinline.net/TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top