Ministrica socijalne politike i mladih,Bernardica Juretić, udala se za svog dugogodišnjeg partnera, zagrebačkog poduzetnika Vladu Rožmana, piše Jutarnji list. Ministrica Juretić informacije o vjenčanju nije htjela potvrditi niti demantirati, ali je zahvalila na čestitkama.

 

Glasnogovornica Ministarstva socijalne politike i mladih, Miroslava Rozanković rekla nam je kako ne može davati izjave na tu temu te kako o svadbi ne zna ništa.

Jutarnji navodi i kako je svadba održana u jednom zagrebačkom hotelu, a na njoj su bili samo obitelj i bliski prijatelji para.

Ministrica Juretić oduvijek je svoj privatni život čuvala od očiju javnosti, a poznato je tek toliko da je, nakon što se razredila, bila u jednoj kratkoj vezi, koja je završila.

Bernardica Juretić inače je, po zanimanju, magistrica psihologije. Nakon završene srednje škole, završila je studij psihologije, a potom i magistririla na temi 'Oboljeli od AIDS-a s psihološkog gledišta'. Život je posvetila humanitarnom radu, pa je tako prva u Hrvatskoj otvorila terapijsku zajednicu - komunu, gdje je pomagala ovisnicima o drogi. Zbog svoje karizme, dobila je medijsku pažnju, a iako je u međuvremenu napustila redovničku službu, ne smeta joj što je ljudi i danas zovu 'sestrom Bernardicom', piše Jutarnji i prenose svi hrvatski mediji, pa evo i nama se učinilo zanimljivo, u nedostatku zanimljivijih vijesti.

TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top