Čudesnoj braći ovo je 29. pobjeda u nizu od kada su iz četverca preselili u dvojac na pariće. Nitko ih nikada još nije pobjedio, a kruna karijere svakako je utrka u Rio de Janeiru. Više i bolje od zlata na Olimpijskim igrama ne može. Savršenstvo su potvrdili na pravom mjestu.

No ovoga puta, kako to i priliči OI-ju, bili su na iskušenju kao nikad prije. Pritisnuo ih je litavski čamac s Ritterom i Griskonisom od samog početka. Nakon 500 metara braća su bila u vodstvu s nešto manje od sekunde prednosti. Na pola staze Litavci su smanjili prednost na samo 0,23 sekunde i pojačali tempo. U zadnju dionicu utrke Litavci su preuzeli vodstvo, a to je nešto na što Sinkovići nisu naviknuti.

I taman kada smo počeli strahovati da će ostati bez suđenog im zlata, oni su nam pokazali od čega su napravljeni pravi šampioni. Uključili su turbo i u zadnjih 500 metara Litavce ostavili 1,11 sekundi iza sebe.

Čudesno, savršeno, nevjerojatno... Teško je naći prave riječi za nepobjedivu braću osim - hvala!

24 SATA/TN

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top