Vremešna Ana se sažalila nad njihovim tugaljivim licima i pričom o stravičnoj liječničkoj dijagnozi pa im je odlučila izaći u susret.

Naivnost i dobrotu vremešne Zagrepčanke Ane M.(74) iskoristio je nepoznati prevarantski par s djetetom, a koji su joj u srijedu prijepodne 'prodali' priču o bolesnom rođaku te ju molili novac, da bi starici na kraju ukrali preko 100 tisuća kuna u raznoj valuti. Lopovski prevaranti su staricu očito neko vrijeme pratili te su joj nešto prije 10 sati ujutro prišli u neposrednoj blizini bolnice u Ulici Sveti Duh. Započeli su priču o bolesnom rođaku za čije im je liječenje potrebno gotovo 3000 kuna koje nemaju.

Vremešna Ana se sažalila nad njihovim tugaljivim licima i pričom o stravičnoj liječničkoj dijagnozi pa im je odlučila izaći u susret. Međutim, kako kod sebe nije imala novaca pozvala ih je da pođu s njom do kuće u Belostenčevoj ulici. Čim su ušli u Anin dom, dobro uhodanim razbojnicima nije dugo trebalo da 'nanjuše' nešto više od 100 tisuća skrivenih kuna u raznoj valuti i da ih prisvoje dok starica nije gledala.

Jesu li ostavili nešto tragova u njezinom domu, nije poznato. Policija intenzivno nastoji ući u trag domišljatom paru s djetetom. (sd)

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top