Radnici se traže za poslove na sjevernim nalazištima naftnog pijeska Alberte

Proizvođači mlijeka s područja Cetinske krajine godinama su s razlogom plakali da im otkupljivači uzimaju mlijeko po cijeni koju sami odrede, a plaćaju ga s dva-tri... šest mjeseci odgode.

Ponedjeljak, 15 Srpanj 2013 17:43

Josipović otvorio Puđinu siranu u Čaporicama

Svečano je u ponedjeljak bilo u triljskom kraju, koji je posjetio predsjednik Republike dr. Ivo Josipović.

Lista najzanimljivijih poslova u četiri EU države.HRVATI VEĆ OD 1. SRPNJA NA VELIKOM TRŽIŠTU RADA Moći će raditi u Švedskoj, Finskoj, Danskoj i čak u dvije pokrajine Njemačke! Možete se odmah prijaviti!

Pet talijanskih tvrtki iz različitih djelatnosti grade proizvodne objekte u Jagodini, ukupne vrijednosti veće od sto milijuna eura.

Prvih šest vjetroagregata već sredinom sljedećeg mjeseca bit će pušteno u probni rad, a svih 12 vjetroagregata od 1. srpnja trebalo bi biti u komercijalnoj proizvodnji, projekt je to koji vodi Iljko Ćurić, duvanjskih korijena, naravno!

Produljena recesija najbogatijima u državi i njihovu poslovanju prošle godine nije donijela gubitke, neki su i dobro zaradili

‘To su užegla ulja, a nerijetko naiđemo i na kvazi ekstra djevičanske boce u kojima je maslinovo ulje pomiješano s biljnim’, tvrdi Fistonić

Stranica 1 od 2

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top