Pajdaši, bend iz Sydneyja zapjevali su za njih hit Miroslava Škore 'Kuća na kraju sela'.

Papa Franjo je u srijedu vrlo izravno kritizirao medije željne skandala i one koji šire dezinformacije usporedivši ih s koprofilima, a ljude koji ih konzumiraju bez ustručavanja je nazvao ljubiteljima izmeta

Marko Bošnjak (12) iz Rame, čudo od djeteta, pobjednik je regionalnog glazbenog natjecanja "Pinkove zvezdice“...

Sedam godina Hrvatska nije imala predstavnika u finalu Eurosonga. Sinoć je to uspjelo Nini Kraljić, dok predstavnici B i H nisu imali sreće, ili dobru pjesmu...

Papa Franjo otvorio je u subotu profil na Instagramu gdje planira dijeliti slike s korisnicima. Ime profila je Franciscus, što je latiniski za ‘Franjo’.

Dok čekamo novi dizajn  Portala, malo radi zabave, ali i da se svi zamislimo što sve plaćamo našim zastupnicima i kakve sve privilegije oni uživaju, ne samo ovi u Hrvatskoj, nego...POSLUŠAJTE!

 

{youtube}amUsVBFiid0{/youtube}

 

TN: Foto: Index

Članovi redovničkog glazbenog sastava Laus mlade su redovnice i redovnici okupljeni iz više hrvatskih redovničkih zajednica, većinom članovi Redovničkoga band aida, a ovo su ljeto u našim krajevima snimili spot za pjesmu ‘Anđel gospodnji se moli’.


TEŠKO DA BI DOBIO NAGRADU BEZ SEKE, ROĐENE DUVANJKE: Matanićev film 'Zvizdan' uvršten je u službeni program festivala 'Un certain regard' (Poseban pogled), a svečanu premijeru imao je 17. svibnja, nakon čega ga je publika pozdravila gromoglasnim pljeskom.

Stranica 1 od 9

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top