Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović službeno je raspisala prijevremene izbore za zastupnike u Hrvatski sabor, koji će se održati 11. rujna 2016. godine.

Potvrđena je Vlada Tihomira Oreškovića! Od 149 je zastupnika 83 ih je glasovalo za, pet je bilo suzdržanih, a 61 protiv.

Akademika Reinera je podržalo 88 zastupnika, a suzdržano je bilo 62. U svom prvom govoru istaknuo je da će predložiti povratak naziva Hrvatski državni sabor

Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana, poručila je Nives

Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 08:27

Kolinda Grabar Kitarović prva hrvatska predsjednica!

Rezultati DIP-a: Ivo Josipović je dobio 49,57 posto, a Kolinda Grabar Kitarović 50,43 posto. najnovijirezultati DIP

Gospođa Tomašić javnost je o istupanja iz HSP -a AS obavijestila  putem facebooka:

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH je večeras po hitnom postupku usvojio Prijedlog zakona o dopuni Zakona o javnim nabavkama BiH.

Završili su izbori za Europski parlament. Hrvatska je izabrala 11 zastupnika za Europski parlament, za što se natjecalo 275 kandidata na 25 izbornih lista.

Stranica 1 od 4

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top