Oca je poslijepodne u tramvaju spazila djevojka Kristina. Ilija se vozio sa sinom koji ga je tražio da mu kupi pecivo i slatkiše, no Ilija je rekao kako jednostavno nema dovoljno novaca...

Petak, 14 Listopad 2016 16:29

KONSTITUIRAN NOVI SAZIV HRVATSKOG SABORA

- Za mnogo toga mi je žao što smo propustili odlučiti - kazao je Reiner, predsjednik Sabora na odlasku.

Srijeda, 03 Kolovoz 2016 10:24

DOŽIVOTAN ZATVOR ZA PERKOVIĆA I MUSTAČA

Sud u Münchenu je proglasio Josipa Perkovića i Zdravka Mustača krivima za pomaganje u ubojstvu Stjepana Đurekovića te su obojica dobili kaznu doživotnog zatvora. Osuđeni snose troškove postupka. 

Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016 11:21

HRVATSKI SABOR DONIO ODLUKU O SAMORASPUŠTANJU!

Većinom glasova Sabor je donio odluku o samoraspuštanju, a ta odluka na snagu stupa 15. srpnja.

Zašto su se ugasili ideali tvojih utemeljitelja pa se danas "gleda samo vlastiti probitak", a svatko se zatvara u posebne ograde, upitao je papa Franjo.

Danas, 3. svibnja, preminuo je najstariji franjevac na svijetu koji je bio član Provincije sv. Jeronima, koja svoje samostane ima i na području Dubrovačke biskupije.

Građani su se očito našli uvrijeđenima što su ih neke od najpoznatijih medijskih kuća poput Nove TV i HRT-a, kojem svi plaćamo pretplatu i očekujemo najvišu razinu profesionalnosti, ovako dezinformirale pustivši poptpuno neprovjerenu vijest da je Mirko Miočić preminuo.

Mandatar Tihomir Orešković danas se u 12 sati u Hotelu Sheraton obratio javnosti vezano uz sastav nove Vlade. Rekao je da je složio svoj budući tim ministar

Stranica 1 od 7

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top