Jučer nas je obradovala vijest da je prvu nagrada za video uradak na natječaju Federalnoga ministarstva kulture i sporta Mladi i naslijeđe dobila naša škola, Osnovna škola fra Mije Čuića – Bukovica.

Četvrtak, 19 Listopad 2017 15:32

ODRŽANI „DANI KRUHA I PLODOVA ZEMLJE“ U DRVARU

Written by

Jučer su u Osnovnoj školi Drvar u Drvaru odgovarajućom manifestacijom obilježeni „Dani kruha i plodova zemlje“. U tradicionalnu manifestaciju bili su uključeni učenici, roditelji i nastavnici.

Četvrtak, 19 Listopad 2017 15:27

IZVJEŠĆE S 14. SJEDNICE VLADE HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE

Written by

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj sjednici utvrdila je prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama u Hercegbosanskoj županiji koji će biti upućen u daljnju proceduru u Skupštinu Hercegbosanske županije.

Zar čovjek može ostati ravnodušan kada predsjednik države i predsjednik hrvatskog naroda izjavi kako će „ove krajeve napustiti 100 000 ljudi“ i kako bi „država morala nešto napraviti“.

Četvrtak, 19 Listopad 2017 11:06

POZIV KORISNICIMA PRORAČUNSKIH SREDSTAVA OPĆINE TOMISLAVGRAD

Written by

Služba za proračun i financije općine Tomislavgrad upućuje poziv svim korisnicima proračunskih sredstava općine Tomislavgrad da do 07.studenog 2017.godine dostave analizu cjelokupnog poslovanja za razdoblje prvih šest mjeseci tekuće godine,

Hercegovina je čarobna. Cijela. Ali postoje mjesta koja su čarobnija od čarobnog. Mjesta u kojima imaš osjećaj da si u nekoj Grimmovoj bajci, pa svako malo očekuješ da će iz šume izaći lovac na Snjeguljičino srce ili da ćeš u pronaći uspavanu ljepoticu kako spava.

Predmet prodaje je jedno (1) rabljeno službeno motorno vozilo vlasnika Ministarstvo financija Hercegbosanske županije, a kroz postupak javne dražbe. Podatci o vozilu:

Udruga HVIDR-a HVO HB Tomislavgrad poziva sve svoje članove i  branitelje koji to nisu a imaju riješen status ratnog vojnog invalida (RVI)  da se jave u prostorije udruge.

Unutar Odjela za ženske bolesti i porode Županijske bolnice „Dr. fra Mihovil Sučić" u Livnu od 19. listopada počinje s radom Škola za trudnice.

Na području Parka prirode Blidinje , između velebnih planina Čvrsnice i Vrana odakle se pruža predivan pogled na sve strane, postavljen je križ visine 15 metara.

Stranica 1 od 365

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top