Podsjetimo, rok završetka navedenih radova je šest mjeseci (15. siječnja iduće godine). Naravno, ako to vremenske prilike dopuste.


Više od četiri i pol mjeseca bila su potrebna djelatnicima poduzeća Putovi d.o.o. Grude, kao glavnom nositelju posla rekonstrukcije Ulice Mijata Tomića, i Čajuša d.o.o. Kupres, kao njihovu podizvođaču, kako bi došli u završnu fazu i asfaltiranje ove ulice, s čime su započeli danas. U planu je postavljanje nosivog dijela asfalta (debljine sedam centimetara), te nakon toga i završni, habajući sloj (dodatnih pet centimetara).


Trenutno se asfaltira dionica od benzinske postaje do ispod zgrade općine Tomislavgrad. Usporedno traju i radovi na ostatku „raskopane“ ulice, kroz postavljanje rubnjaka, kocke, te preostalog dijela instalacija. Podsjetimo, rok završetka navedenih radova je šest mjeseci (15. siječnja iduće godine). Naravno, ako to vremenske prilike dopuste, priopćeno je iz Ureda načelnika TG.

Tekst i foto: Ivica Šarac/www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top