Evo ga: Video o ljepšoj stvarnosti Tomislavgrada, o sretnim ljudima iz duvanjskog kraja, je pred vama!

Pogledajte Video uradak u kojem su i Tomislavgrađani plesali uz ritmove poznate Pharrellove pjesme Happy i tako se pridružili stotinama gradova u svijetu koji su snimili sreću svojih građana, a u povodu obilježavanja Svjetskog dana sreće.

Budite sretni svaki dan, svaki mjesec, svaku godinu, cijeli život, a mi smo snimili više sati plesa i sreće, dio ljepšeg i sretnijeg života u Tomislavgradu. I sve to saželi u četiri minute. 

Evo što o snimanju Videa kažu članovi ekipe:

Vanja Sučić: Kad mi je Davor predložio da snimimo „Happy“ u Tomislavgradu bila sam oduševljena i odmah počela razmišljati, tko, kako, gdje? A s Džoanom i Davorom bilo je lijepo i ugodno raditi ovaj VIDEO. I nije bilo većih problema pri snimanju, osim što nam vrijeme nije uvijek išlo na ruku, pa se snimanje malo oduljilo.

Džoana Perković: Budući da mi je ples u krvi, jer plešem i vodim Duvanjske mažoretkinje 20 godina, a i sreća je tu negdje, raditi na snimanju ovog VIDEA bilo mi je i zabavno i ugodno. Najvažnije je bilo animirati sudionike, a to mi nije problem, uvijek prva počnem plesati. Nadam se da će se gledateljima svidjeti ovaj uradak.

Davor Đikić: Ja bih se, prije svega, zahvalio svim sudionicima, svim plesačima koje smo snimili u Tomislavgradu, jer je bilo malo teže objasniti ljudima o čemu se radi, što želimo. Neki, nažalost, nisu pristali biti dio „sreće“, iako smo sigurni da čine ljepši i sretniji dio života u Tomislavgradu.

Zahvala, naravno i Vanji i Džoani, one su bile animatori sretnih ljudi. Zatim sudionicima: duvanjskim KUD-ovima, koje će te lako prepoznati, Tomislavgradskim mažoretkinjama, Frami, Gimnaziji Marka Marulića, Srednjoj strukovnoj školi, Dječjem vrtiću, djelatnicima policije, Cicko-commerce, dimnjačaru, Staračkom domu, Firmi Marel Electric iz Tomislavgrada bez koje ne bi mogli snimiti scene iz zraka. 

Hvala i Udruzi za informiranje i kulturu“ Tomislav“ iz Tomislavgrada na pomoći oko organizacije snimanja. 

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u snimanju VIDEA i plesali s nama!!!

{youtube}U1dTVG6zmhg{/youtube}

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top