Stigli su sa svih strana: Njemačke, Švicarske, Hrvatske, Austrije...a, naravno, mnogo ih je ostalo i u rodnom gradu. Došli su na jednodnevno druženje, prisjećanje, podsjećanje, još uvijek mladi, ali i uspješni ljudi. Čekala ih je njihova gimnazija...
U subotu, 17.lipnja 2017. godine, proslavljena je 20. obljetnica mature učenika Gimnazije Marka Marulića, generacije 1996./1997. 53 se bivših učenika okupilo u 19. sati ispred tomislavgradske gimnazije zajedno s troje razrednika: Nevenkom Krišto, Ivicom Čondrićem i Lovorkom Dragun.
 
 
 
Potom su pohodili grob preminuloga kolege Jure Perkovića, zapalili svijeću i zajednički se pomolili. Program je nastavljen večerom i druženjem u svadbenom salonu Condor. Oživjele su uspomene, uglavnom lijepe, prepričavale zgode iz školskih, gimnazijskih dana. Bilo je i pjesme, i smijeha, i -bilo je lijepo, nezaboravno!
Svim učenicima ove generacije čestitamo na 20. obljetnici i želimo još mnogo zajedničkih trenutaka.
 
www.tomislavnews.com / Tekst : www.tomislavnews.com/ M. Parlov/ Foto: M. Parlov i V. Radoš
 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top