Petra Dukić i Mihael Kovačević mladi su duvanjski bračni par. Na našem portalu često smo o njima, pojedinačno, pisali i pratili njihove karijere...

 

Sada samo kratko podsjećanje na to: Petra je rodom iz duvanjskog selu Brišnika i poznata je s modnih pista, a Mihaela, porijeklom iz duvanjskog sela Srđana, poznati je igrač s europskih nogometnih terena. Svoju karijeru Petra je započela na prvoj humanitarnoj reviji u Tomislavgradu, izabrana je za "Lice s naslovnice", nosila mnoge revije fashion. hr-a, cro a porter-a, sajmova vjenčanja i radila za mnoge kompanije kao zaštitno lice.

Talentirani Mihael Kovačević svoju nogometnu priču započeo je u švicarskom klubu Old Boys. Igrao je u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske, te nastavio igrati za Dinamo, Kopar, Dundee United, Zadar, Ross Country, Beroe, Nyiregyhare Spartacus FC te Black Stars Basel gdje se i trenutačno nalazi.

FOTO GALERIJA

Uz ostvarene karijere ovo dvoje mladih i uspješnih ljudi s Duvanjskog polja počeli su i zajednički bračni život, vjenčanjem 24. lipnja, 2017.godine u Tomislavgradu.

Iako žive daleko od svog rodnog kraja uvijek rado dolaze u Tomislavgrad, pa će tako i tijekom ovoga ljeta, oko Gospojine, nekoliko dana provesti u zavičaju.

Mihaelu i njegovoj Petri čestitamo, želimo im puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u njihovom zajedničkom životu.

www.tomislavnews.com / Foto: Studio Borak

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top