Ljubitelji bluesa, rock and rolla, hard rock i heavy metal glazbe napokon su došli na svoje u ponedjeljak, 7. kolovoza, 2017. kada je u dvorištu šujičke škole, u organizaciji škole i TKD kluba, održan prvi samostalni koncert novoosnovane šujičke grupe Iron Gates i njihovih gostiju Hoochie coochie men, a atmosferu je dodatno zagrijavao DJ Cobra.

Na ovaj događaj okupilo se šaroliko društvo, od djece predškolske dobi do odraslih u kasnim šezdesetim. Ono što najviše veseli nas organizatore i izvođače je činjenica da se za vrijeme koncerta nije dogodio niti najmanji incident, tako da su naši taekwondo redari i naša policija, bili samo dragi gosti, koji su kao i ostali uživali u glazbi. Na koncertu je bilo oko petsto do tisuću poklonika, rodbine, prijatelja i znatiželjnika. Ispunjeni zadovoljstvom i pozitivnim kritikama naši mladi glazbenici dobili su podstrijek  da 7. 8. svake godine bude rezerviran za ovaj događaj: GLAZBOM I ŠPORTOM PROTIV OVISNOSTI! Na upit: ,,Kakav je vaš interes, kao organizatora, u tome!“, odgovorili smo: ,,Sve osim novca!“ Opomenuti poznatom uzrečicom našega pokojnog fra Laste: ,,Kršteni pa pušteni!“,odlučili smo da ne smijemo i nećemo dopustiti da naše mlade odgaja ,,glazbena ulica“, nego da im pomognemo i budemo uz njih, a istovremeno da ih osposobljavamo da budu samostalni!  Naravno da u obzir dolazi samo ovaj i slični stilovi glazbe! Ne smijemo zaboraviti sve drage ljude koji su nam pomogli na bilo koji način kako bi ovaj događaj prošao u najboljem redu!

FOTO GALERIJA

Još jedanput im se ovim putem zahvaljujemo:

-medijski pokrovitelji: Radio Tomislavgrad, Tomislav City, Tomislav News, Kupres portal i Li video,

-sponzori: Stridon promet, Caffe BMW, foto-video studio Orhideja-Pipe, Attaco u koordinaciji Violete, Matix reklame, Gradska kavana, Ada promet, Stipe Mioč-Matkov, Marko Mioč i Stipe Zrno

-policiji, volonterima i redarima te prekrasnoj publici!

Organizacijski odbor:

,,GLAZBOM I ŠPORTOM PROTIV OVISNOSTI!“

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top