Za Tomislava Ćavara-Tomija, 21-godišnjeg mladića iz Tomislavgrada, jučer je bio izniman dan-s dragom pjevačicom otjevao je „Zelene oči“ , a zahvaljujući prijateljici i susjedi Vesni...

 

Kako nam je danas ispričala Tomijeva majka Jasna, Tomi od svoje desete godine obožava Hanku Paldum, popularnu bh pjevačicu. Zna sve njezine pjesme, a posebice obožava njezinu pjesmu „Zelene oči“ i rado je pjeva. Uvijek kada Udruga pripremi neku priredbu, program, Tomi pjeva tu pjesmu.

-Dugo je bila njegova velika želja susresti se, upoznati Hanku i s njom otpjevati tu pjesmu. Mislili smo da će ta želja kratko trajati, ali on je godinama to želio i prije nekoliko mjeseci tu želju priopćio našoj susjedi Vesni Krišto Krajina, a ona je obećala  sve učiniti kako bi mu tu želju ispunila. I sve je učinila, na čemu smo joj zahvali, naš Tomi posebno-nije krila svoju sreću majka Jasna što se njezinom sinu ispunila velika želja.  

A kako je to upornoj Vesni uspjelo napisala je sinoć na svom FB profilu:

-Danas sam provela jedan prekrasan dan. Bila sam u Sarajevu sa svojom prijateljicom Jasnom i njezinim sinom Tomijem. Razlog našem izletu u Sarajevo bio je taj što sam Tomiju obećala da ću ga upoznati sa gospođom Hankom Paldum.
Još od malih nogu Tomi voli slušati i gledati Hanku. Sve njezine pjesme zna, a najdraža mu je „Zelene oči“. Slušajući ga s kakvim žarom priča o gospođi Hanki rekla sam mu da ću pokušati ostvariti mu tu želju.upoznati ga s Hankom Paldum.

„Ne znajući kako doći do Hanke, a uporna to ostvariti, upitam svoga frenda Fistika (koji također lijepo pjeva) zna li on kako bih mogla doći do Hanke? On me upitao zašto mi to treba, a ja mu  ispričam  priču o Tomiju.
Fistik mi je ponudio svoju pomoć, jer je on ipak u svijetu glazbe. I pomogao mi je, uključio je još jednu osobu – Ivana Vargu. Ivan je nazvao Hanku, ispričao joj priču i tako smo gospođa Hanka i ja dogovorile susret u Sarajevu. Draga moja dva Novotravničana, HVALA VAM PUNO, nas troje smo vam zahvalni do nebesa. U nama ste sada našli prave i iskrene prijatelje i uvijek ste nam dobrodošli“, napisala je gospođa Vesna i pokušala opisati susret Hanke i Tomila.

„Susret Tomija i gospođe Hanke ne mogu opisati. To je bilo nešto prekrasno, preemotivno. Tomi je zanijemio, ali osmijeh nije nestajao s njegova lica. I ja sam oduševljena gospođom Hankom koja je stvarno prava dama. Ona je jedna divna, draga i prelijepa žena. Ni to se ne može riječima opisati. Zato, VELIKA HVALA  HANKI PALDUM  što je pristala na susret koji ćemo Tomi, Jasna i ja pamtiti dok smo živi. Ma sve vas puno volimo nas troje i nadam se da će ove slike dočarati bar mali dio onoga kako nam je lijepo bilo“, napisala je gospođa Vesna Krišto Krajina.

Dodaje da su iskoristili posjet Sarajevu i s Tomijem obišli neke od znamenitosti ovoga grada.

FOTO GALERIJA

A Tomijave majka Jasna je puna hvale i za Hanku i za Vesnu:

-Hvala mojoj prijateljici Vesni na ispunjenju Tomijeve velike želje da vidi Sarajevo i upozna svoju najdražu pjevacicu Hanku Paldum, hvala Hanki sto nam je ispunila njegov san i sto je s njim lagano otpjevala „Zelene oči“ A hvala najviše dragom Bogu sto nam je dao zdravlje i što smo bili u mogućnosti to ostvariti, doživjeti, jer bio je ovo nezaboravan dan za našega Tomija, Vesnu i mene.

 

A VESNI PREPORUČUJEM DA  OTVORI AGENCIJU „ISPUNJAVAM ŽELJE“ , JER ONA JE ZA TO SPOSOBNA, ALI JE I ŽENA ANĐEO!-zahvala je Tomijeva majke Jasne prijeteljici Vesni i preporuka za posao.

www.tomislavnews.com / Tekst : Ljuba Đikić/Foto: Privatne fotografije obitelji Ćavar

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top