Danas (2.9.2017. ) oko 17 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu Šuica - Kupres, ima ozlijeđenih...

 

Ubrzo nakon prometne nezgoda na mjesto događaja stigla su kola hitne pomoći, a ubrzo i policija. Hitna je odvezla dvoje ozlijeđenih, a sve to je snimio naš čitatelj i poslao nam fotografije. Nadati se da nema teško ozlijeđenih.

Upravo smo dobili informaciju iz MUP HBŽ da je bio direktni sudar, da su tri osobe (2 muškarca i jedna žena) teže ozlijeđeni i prevezene u Županijsku bolnicu u Livno, te da je potrebna krv. Očevid je još u tijeku, a promet zaustavljen.

EVO CJELOVITOG PRIOPĆENJA IZ MUP HBŽ:

Dana 2.9.2017. godine u 16,50 sati djelatnici policije su zaprimili dojavu da se na magistralnoj cesti M-16, u mjestu Šujica, dogodila prometna nezgoda sa tri teže ozlijeđene osobe i većom materijalnom štetom.
Na mjesto događaja su izišli policijski službenici PP Tomislavgrad, te utvrdili da je došlo do direktnog sudara dva m/v, i to: VW Polo, reg. oznaka  036-M-889 kojim je upravljao A.K. rođen 1945. godine u Busovači i m/v marke Hyndai Tusson, reg. oznaka M87-A-316 kojim je upravljao I.N., rođen1948. godine u Gračanici, a kao suvozačica se nalazila A.N.
Svi navedeni su kolima hitne pomoći DZ Tomislavgrad prevezeni u Županijsku bolnicu Livno gdje im je ukazana liječnička pomoć.
Na mjestu događaja policijski službenici su napravili očevid, te je zbog 
toga i promet vozila bio obustavljen do 18,45 sat
i, priopćeno je iz MUP HBŽ.

 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

www.tomislavnews.com/ Foto : Ivo Slipčević

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top