Pozdrav iz Amerike svim Duvanjkama i Duvnjacima, svim mojim prijateljima, a posebno čitateljicama i čitateljima Tomislavnews.com, od Jakova Kukića...

 

Jutros nam je stiglo kratko pismo od uspješnog duvanjskog košarkaša Jakova Kukića,  koji je prve košarkaške korake počeo u HKK „Tomislav“ u Tomislavgrada, a prije desetak dana odletio je preko oceana, igrati u Americi.

Gdje igra i kako mu je na novom kontinentu, Jakov kratko piše:

„Sad sam u LaPorte u Indiani. Super mi je, ekipa je odlična, treneri se trude oko nas,  mnogo s nama rade individualno, maksimalno su posvećeni igraču. Tu su također profesori koji odlično rade svoj posao, trude se što više olakšati nastavu i učiniti je vrlo zanimljivom.  Ali ispred svih njih, na prvom mjestu stoje suigrači koji mi olakšavaju prilagoditi se ovdje, daleko od kuće, jer mi najviše nedostaje moja obitelj“.

Jakovu želimo dobro zdravlje prije svega i uspješnu karijeru, a poznavajući njegov talenat, trud i upornost, ne sumnjamo u uspjeh!

www.tomislavnews.com

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top