Hvala prof. Pere Markic što nas je povezao sa svojom gimnazijom i krasno organizirao oba ova susreta!

Ravnatelji srednjih škola i učeničkih domova Grada Zagreba i Zagrebačke županije od 8. do 10. rujna posjetili su susjednu Bosnu i Hercegovinu. Povod ovom posjetu bila je donacija knjiga za opremanje knjižnice Gimnazije Marka Marulića. Kako su naši nastavnici i učenici u listopadu prošle godine već posjetili ovu školu, a u travnju ostvarili i uzvratni susret, sve pod pokroviteljstvom Gradskoga ureda, MZOS-a i HEP-a, ovo je zapravo nastavak krasne suradnje. Iskustva s puta lijepa su poput onih koje su imali već spomenuti nastavnici i učenici u prvoj suradnji, a vjerujemo da će se ovo divno prijateljstvo nastaviti dugi niz godina!

Mojim djevojkama, Stella SvrtanMartina KulasNera Fabijanic, a osobito Tajana Iviček MNOGO HVALA na prekrasnom sortiranju, posvetiranju i zamatanju knjiga pristiglih iz svih škola (po kiši su trčale po ukrasni papir!). Nismo stigle sve pripremiti kako smo htjele jer su knjige pristizale i pristizale do zadnjega sata zadnjega dana, sve do magičnoga broja od preko 400 knjiga <3!

Hvala svim našim nastavnicima i učenicima i roditeljima na odazivu (možda nisu sve posvete fotografirane, ali budite sigurni da smo se pobrinuli za svaku vašu darovanu knjigu).

Hvala svim učenicima s porte koji su donosili pristigle knjige na 3. kat zgrade iz prizemlja, a osobito djevojkama koje su dokazale da gotovo sve možemo i bez muškaraca ;).

Hvala dečkima iz 1.l koji su sve zapakirane knjige nosili s 3. kata u prizemlje i pazili da se ništa ne razmota ;). (Kao što vam ravnatelj reče, engleski se jezik uči teškim fizičkim radom, hahahha!)

Hvala i prof. Beus što je imala razumijevanja za užasan nered prošloga tjedna koji smo ostavljali u knjižnici!

Hvala predragoj gospođi čistačici Sanji koja je jedno jutro sav taj nered pospremila (a ja ostala u šoku i zaključila da imam dobrog duha - jer je nered bio stvarno ogroman!)

FOTO GALERIJA, prikupljanja knjiga i boravka u Tomislavgradu

Hvala prof. Pere Markic što nas je povezao sa svojom gimnazijom i krasno organizirao oba ova susreta!

I na kraju, ali ne manje važno, hvala našim dragim prijateljima iz Tomislavgrada što su nas ponovno prekrasno ugostili <3!

Svim školama s popisa OD SRCA <3 hvala na odazivu i vrijednim prilozima ovoj akciji.

POPIS ŠKOLA KOJE SU SE ODAZVALE AKCIJI
1. Ekonomska škola Velika Gorica 
2. Geodetska tehnička škola Zagreb
3. Gornjogradska gimnazija 
4. Graditeljska tehnička škola 
5. I. tehnička škola Tesla 
6. Industrijska strojarska škola
7. Obrtnička škola za osobne usluge
8. Prirodoslovna škola Vladimira Preloga
9. Srednja škola Dugo Selo
10. Srednja škola Vrbovec
11. SŠ Ivan Švear Ivanić Grad 
12. Škola za cestovni promet
13. Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju
14. Škola za medicinske sestre Mlinarska
15. Škola za medicinske sestre Vrapče
16. Škola za modu i dizajn
17. Tehnička škola Zagreb
18. Učenički dom Franjo Bučar
19. Učenički dom Marije Jambrišak
20. Učenički dom Novi Zagreb
21. Upravna škola Zagreb
22. VII. gimnazija
23. X. gimnazija "Ivan Supek"
24. XI. gimnazija
25. XV. gimnazija
26. XVI. gimnazija 
27. Zdravstveno učilište

Hvala našem ravnatelju, Zlatko Stić, na pokretanju i pomaganju akciji, napisala je na svom FB profilu Hanrieta Barbarić.

www.tomislavnews.com/ Izvor : Henrieta Barbarić

 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top