Jučer nas je obradovala vijest da je prvu nagrada za video uradak na natječaju Federalnoga ministarstva kulture i sporta Mladi i naslijeđe dobila naša škola, Osnovna škola fra Mije Čuića – Bukovica.

Kolegica Matina Sabljić voditeljica je foto i video sekcije u našoj školi pa je sa svojim učenicima iz Brišnika Anamarijom Prljević i Matom Musićem odradila zanimljiv videozapis Anin san čiju je vrijednost prepoznalo ocjenjivačko povjerenstvo na Danima europskoga naslijeđa te im dodijelilo prvu nagradu. Ovogodišnja tema ove manifestacije, čiji je cilj bio poticanje mladih na očuvanje, brigu i ljubav za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu, bila je Upoznajmo kulturnu baštinu i čuvajmo prirodu. Matini i njezinim učenicima upućujemo iskrene čestitke znajući da će svoj rad, već nagrađivan, nastaviti. 

www.tomislavnews.com / Izvor: osbukovica.ba/ Foto: Marijana Ćurić

 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top