U organizaciji KSD Tomislavgrad-Beč, u „Casablanci“ u Beču, prošle večeri održana je 9. Duvnjska noć

 

U dvorani se okupilo do 400 posjetitelja, nešto manje nego prošle godine, ali dovoljno da svi koju su došli provedu ugodnu večer, a svi koji su mogli doći, a nisu, bit će im žao.

Voditelj Večri bio je Ante Stipić, a poseban gost iz Tomislavgrada bio je predsjednik Općinskog vijeća gospodin Luka Krstanović, dok načelnik Vukadin uputio pozdrave i dobro zabavu na Duvanjskoj večeri , te ispriku zbog nedolaska, a zbog ranije dogovorenih obveza.

Zabavni dio Duvanjsake večeri otvorio je Mladen Radoš , a nakon što je poslužena večera, nastupila je, na opće oduševljenje nazočnih, Lidija Bačić.

Za mikrofonom su se izmjenjivali njih dvoje i zabavljali okupljene Duvanjske i Duvnjake, te njihove godte do ranih jutarnjih sati.

Svi igrači koji igraju za Tomislavgrad-Beč, nogometna sekcija, bili su na Večeri, iako već danas imaju važnu utakmicu.

Na Duvanjskoj večeri bilo je i izvlačenje tombole, a i prodaja slastica koje su pripremile vrijedne domaćice.

Deveta Duvanjska večer u Beču bila je i humanitarna, pa je za Humanitarnu udrugu „Kap ljubavi prikupljeno 482 eura, odnosno 500 eura koje će idućeg tjedna biti uručene voditelju Udruge fra Jozi Radošu-Đoki u Tomislavgradu.

FOTO GALERIJA (Stavljamo još fotografija)

Iz KSD Tomislavgrad-Beč i ovim putom zahvaljuju svima koji su se odazvali na Duvanjsku večer, posebno zahvaljuju onima koji su sudjelovali u organizaciji i pripremili-prodavali kolače u humanitarne svrhe.

www.tomislavnews.com /Tekst: Antonela Grgić-Pranjić/ Foto: Dragan Pilić

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top