Sušionica pršuta "Krišto" obiteljski je pogon nastao ove godine u tomislavgradskom mjestu Eminovo Selo, u obitelji Krišto.
 
Ono što vam možemo ponuditi je sušenje mesa u izvrsnim uvjetima u objektu rađenom po suvremenim standardima, uz povoljnu klimu obogaćenu duvanjskom burom koja pogoduje kvaliteti finalnih proizvoda.
Meso u našem pogonu nakon prijema prolazi cjelokupni proces prerade koji se sastoji od soljenja, dimljenja kvalitetnim i biranim drvetom, što proizvodu daje specifičnu aromu, te zrenja u kontroliranim uvjetima.
 
Uz usluge sušenja nuditi ćemo i vlastite suhomesnate proizvode. Ova priča krenula je od nagrade 'Zlatna šajba' koju smo osvojili prošle godine za najbolji suhomesnati proizvod na Međunarodnom natjecanju održanom u Samoboru na kojemu su svoje proizvode predstavljali natjecatelji iz mnogih europskih zemalja.
Nadamo se da ćemo uz vaše povjerenje i naš entuzijazam i znanje za vas raditi gurmanske proizvode vrijedne medalje.
 
Kontakt : 063/343/896 063/646/211 ◦
 
 
 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top