Proteklog vikenda duvanjske košarkašice u prijateljskoj su utakmici odmjerile snagu sa seniorkama iz ŽKK Zrinjski.

Iako su gošće iz Mostara i po 10-tak godina starije i puno iskusnije, utakmica je do zadnje sekunde bila neizvjesna. Igrala se lijepa i brza košarka u kojoj su duvanjske cure vodile i po 10 razlike. Ipak, na kraju su gošće na iskustvo dobile utakmicu 58:66. Čestitamo Tomislavgrađankama  na dobroj igri, a  ekipi ŽKK Zrinjski na pobjedi! 

 Tomislav II je u sklopu lige mladih  KS HB gostovao u Ljubuškom kod istoimene ekipe.

Igračice "Tomislava" su gubile prve dvije četvrtine. U trećoj su preokrenule rezultat. U četvrtoj povele i do 9 sekundi prije kraja vodile 77:76, te imale dva slobodna bacanja koja su ostala ne realizirana. Na kraju je utakmica završila 77:77. U produžecima domaćin slavi rezultatom  95:85.

Moramo napomenuti da za Tomislav II igraju djevojčice 2005. godište i u ligi se natječu sa starijima. Uz ovu ligašku utakmicu odigrana je utakmica i mini basket između ova dva kluba. Sve  cure dobile su priliku i igrale. Čestitam curama na dobrim igrama!!!

NAPOMENA: Upisi u školu košarke su u tijeku za 2008. godište i mlađe.     

Budi i ti dio ŽKK Tomislav iz Tomislavgrada!

www.tomislavnews.com /ŽKK "Tomislav"

 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top