Danas je u Livnu odrzano sportsko natjecanje Koalicije Udruga osoba sa invaliditetom HBŽ "Zajedno možemo". Iako je danas bilo hladno to nije spriječilo djecu i roditelje iz Udruge "Nada" i Centra "Nova nada" iz Tomislavgrada da odu u Livno na ovo za djecu vrlo važno natjecanje.

 

Tamo su ih dočekali prijatelji iz Livna iz Udruge paraplegičara HBŽ. Nažalost, na natjecanje nisu stigla djeca iz Glamoča i Kupresa što pripisujemo hladnom vremenu. Nakon natjecanja je priređeno druženje, ručak i dodjela medalja u hotelu "Park". Sva djeca su na kraju bili pobjednici, te su osvojili toliko željene medalje i presretni se vratili kući.

Zaključak svih sudionika je bio kako ovakvih druženja treba biti što više, posebice zbog djece koja su u svemu ovome najviše uživala. Sve pohvale organizatorima i volonterima iz Udruge paraplegičara iz Livna , udruge koja je i centar Kolicije "Zajedno možemo".

Mala zamjerka predstavnicima vlasti HBŽ koji su bili pozvani, a jedino se odazvao gospodin Milan Mihaljević , pomoćnik ministra zdravstva HBŽ. Nadamo se kako će dogodine ovo natjecanje biti održano u Tomislavgradu što djeca željno iščekuju.

FOTO GALERIJA

www.tomislavnews.com / Udruga "Nada" Tomislavgrad

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top