U sklopu 12. kola 1. lige HB sinoć je u GŠD Tomislavgrad odigrana utakmica protiv susjeda iz Posušja.

Najave uoči utakmice da će ovo biti derbi su se i ostvarile, te smo imali priliku vidjeti utakmicu prepunu obrata i neizvjesnosti. Gosti bolje otvaraju utakmicu i predvođeni Ramljakom koji je već do poluvremena ubaci 20 poena odlaze na veliki odmor sa velikih 13 poena prednosti.

U trećem periodu Tomislav je zaigrao puno bolje i uspio u potpunosti anulirati prednost Posušja. Nakon što je naša ekipa otišla na plus 9 na 3 i pol minute do kraja (72:63), činilo se da je susret definitivno prelomljen. Međutim, borbeni gosti se uspijevaju vratiti i izboriti produžetak.

U produžetku se događalo svašta. Velika nervoza na obje strane rezultirala je tehničkim pogreškama, a trener Posušja je i isključen zbog ne sportske reakcije na sudačku odluku.Tomislav je dobio priliku da se sa 6 uzastopnih slobodnih bacanja ponovo odvoji, međutim pogođena su samo 3.

Kraj ove odlične i borbene utakmice gosti odigravaju puno bolje i odnose bodove iz Tomislavgrada.

HKK TOMISLAV - HKK POSUŠJE 81:88

FOTO GALERIJA

Kompletna statistika utakmice je dostupna na linku;
http://www.fibalivestats.com/u/BIH/828041/

www.tomislavnews.com /HKK "Tomislav"

 

 

 

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top