Podsjetimo, nadgrobni spomenik u Zagoričanima išaran je zelenim sprejem s ispisanim nazivom stranke bošnjačkog naroda, SDA, a spomen ploča u Čelebiću potpuno je razbijena

Petak, 15 Rujan 2017 15:35

HBŽ : U LIVNU ODRŽAN ANTIKORUPCIJSKI TRENING

Written by

Danas je u PTC Forum u Livnu u organizaciji EU projekta „Razvoj kapaciteta u sprječavanju korupcije i stvaranje strateških dokumenata u oblasti borbe protiv korupcije u BiH“ u suradnji s Agencijom za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije (APIK) i Timom za sprječavanje korupcije Hercegbosanske županije održan trening za koordinatore/kontakt osobe antikorupcijskih aktivnosti u tijelima uprave Hercegbosanske županije.

Četvrtak, 07 Rujan 2017 16:21

IZVJEŠĆE S 8. SJEDNICE VLADE HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE

Written by

Zbog neispunjavanja zakonskih i ugovorenih obveza Vlada Hercegbosanske županije na danas održanoj sjednici donijela je Zaključak kojim se ovlašćuje ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije da raskine Ugovor o koncesiji lovišta ”Šator”, broj: 08-05-26-2035/09 od 12. studenoga 2009. godine zaključenim s gospodarskim društvom “Finvest Ždralovac” d.o.o. iz Crnog Luga, općina Bosanko Grahovo.

Na XXIV sjednici Skupštine Hercegbosanske županije usvojen je Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije i donesen Zaključak broj: 01-02-44.2/17 od 31.7.2017. godine kojim se zadužuje Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih da provede javnu raspravu o navedenom tekstu Nacrta Zakona o radu..

Četvrtak, 31 Kolovoz 2017 18:02

VLADA HBŽ : ČESTITKA POVODOM KURBAN BAJRAMA

Written by

U povodu Kurban Bajrama predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić s ministrima u Vladi uputio je čestitku:

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv udrugama poljoprivrednih proizvođača za nabavu visokokvalitetnih rasplodnih jarčeva pasmine „sanski jarac“.

Potpore iz ovog programa ostvaruju fizičke i pravne osobe koje ispunjavaju uvjete propisane ovim programom sa prebivalištem, odnosno sjedištem na području Hercegbosanske županije i koji obavljaju poljoprivrednu djelatnost na području Hercegbosanske županije.

Nakon rasprave Vlada Hercegbosanske županije na danas održanoj sjednici usvojila je Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava tekućih prijenosa „Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji“ utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2017. godinu u iznosu od 710.000,00 KM koju je predložio resorni ministar Ivica Brešić.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić jučer je, 23. kolovoza, zajedno s ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Ivicom Brešićem i Nikolom Nevistićem, vlasnikom firme Nevistić Commerce d.o.o ujedno izvođačem radova obišao zgradu namijenjenu obiteljima poginulih branitelja i invalidima Domovinskog rata.

Na drugoj utrci državnog prvenstva BiH u maratonu koja je vožena u nacionalom parku Kozara titulom državnog prvaka u juniorskoj kategoriji okitio se Ivan Deronja.

Stranica 1 od 71

Gdje ste?

Vi ste na pravom mjestu, a pred vama je redizjanirani duvanjski portal, namijenjen, prije svih, onima rođenim na Duvanjskom polju ili porijeklom iz ovoga, prirodnim ljepotama i poviješću, bogatog kraja. 

Pratite nas.

 
Top